Tavlor

SKÄRGÅRDSDRÖMMAR

Tavlor på naturfärgad canvas - perfekt present för alla

Nedan är några exempel på tavlor på naturfärgad canvasduk. Antingen kan vi sätta öljetter för direkt upphängning på vägg alt. nagla upp canvasduken med mini-nubb på en snickrad trätavla som vitmålas (se nedan). Typsnitten som finns är de nedan.

Yachtclub och Stockholm har bokstäver som är 5,2cm höga. Kordinaterna finns även som bokstäver och är 3,2cm höga. Går att få med textfärg i svart, vitt, mörkblått,mellanblått rött, ljusblått och ljusrosa

Beställ din unika tavla med tex ert efternamn tex: ANDERSSON ESTATE eller orten där du bor tex Halmstad med kordinaterna för Halmstad. Eller varför inte tex Petra och Henrik och bröllopsdatumet under, eller en doptavla med barnets namn, vikt och längd. Bara fantasin sätter gränser. Kom med förslag så kan vi se om det går att göra.

De med öljetter blir billiga att skicka då canvasduken inte väger mycket och kan rullas ihop. Portot för canvasduken med trätavlorna bakom är självklart tyngre och kostar mer i porto, men de är så snygga!

Canvastyget är vitmålad på baksidan så att målningen inte bubblar sig. Man kan även få det målad på den vita sidan om man hellre vill det.

Lev tid ca 2v. Skickas eller hämtas i Nacka

Storlek 60 x 45 cm.

Pris 625:-

Storlek 50 x 36 cm (öljetterad canvas) Pris 495:-

Närbild tavla till vänster

Närbild tavla till vänster

Ort i vitt, koordinater i blått och stjärna i rött. Denna är med både öljetter och trätavla. Pris 695:-

jonasochanette@bredband.net

skargardsdrommar.se